Nicklas Åkesson

Välkommen till Nicklas Åkesson

3 marts 2019

I oktober 2018 började jag som säljare här på Ecoturf, nu ser jag verkligen fram emot den stundande högsäsongen. Det har varit kul att få träffa både gamla och nya kunder under vintern. Har ni frågor angående våra produkter eller vill komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av er.
/ Nicklas
Säljkonsulent, Ecoturf AB
E: nicklas@ecoturf.se
M: +46 073 301 51 00

Osmo Biologisk VÄXTSTART i ny förpackning

Osmo Bio VÄXTSTART – ny 700 g förpackning

3 oktober 2017

Vi har utökat sortimentet och kan nu erbjuda Osmo Bio VÄXTSTART i ett 700 g paket.

Osmo Bio VÄXTSTART är en 100 % organisk gödsel med tång, Mykorrhiza och bakterier – godkänd för ekologisk odling. Produkten finns i 5 kg säckor och nu också i en 700 g burk som passar bra till mindre ytor.

Läs här om Osmo Bio VÄXTSTART och se produkten

Nyt katalog och display

OSMO.SE HAR BLIVIT ÄNNU MER ANVÄNDARVÄNLIGT; NY RETAIL-KATALOG 2017 M.M.

31 mars 2017

Vi har fräschat upp vår hemsida och gjort den ännu mer användarvänlig. Under Download hittar du bl.a. den senaste Retail-katalogen 2017, skyltmaterial o.s.v. Ett av våra fokusområden är ekologi, och som alltid har vi ett stort lager av gödselprodukter som är godkända för ekologisk odling. Ros, ris, idéer… du är alltid välkommen att kontakta oss på info@emarker.dk eller tel. på +45 74 67 08 08.

E. MARKER A/S HAR UTSETTS TILL GASELLFÖRETAG 2016

E. MARKER A/S HAR UTSETTS TILL GASELLFÖRETAG 2016

6 februari 2017

På E. Marker A/S är vi mycket stolta över att ha utsetts till danskt gasellföretag 2016. Vi arbetar målinriktat med att utveckla företaget och våra produkter. Det är en löpande process som kräver ett ständigt engagemang av alla i företaget. Ett stort tack till alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Vi ser fram emot fortsatt utveckling!

Fertiras nya produktionsanläggning i Belgien

Fertiras nya produktionsanläggning i Belgien

2 november 2016

Fertiras (Osmo) nya produktionsanläggning i Belgien. Kapaciteten har utvidgats med mer än det dubbla jämfört med tidigare – och med fortsatt fokus på miljö, kvalitet och service. Det är solen som levererar energi till Osmos CO2-neutrala produktionsapparat och naturen som levererar växtkraften i Osmos organiska trädgårdsprodukter.

Osmo Biologisk VÄXTSTART inkl Mykorrhiza och bakterier

Osmo Bio VÄXTSTART – förbättrad formulering och ny förpackning

1 november 2016

Osmo Bio VÄXTSTART 3-1-3 + 2 % Mg + 1 % Fe innehåller naturliga förbättringsmedel för din trädgårds- och planteringsjord. 100 % organisk gödsel med tång, Mykorrhiza och bakterier – godkänd för ekologisk odling. En naturlig och perfekt starthjälp och gödsel till alla växter i trädgården. Används i köksträdgården och växthuset före sådd eller plantering samt före utläggning av rullgräs och vid sådd av gräs. Bio VÄXTSTART säkerställer god tillväxt och optimal trivsel. Den skapar en god biologisk balans i jorden. Kan användas i både nya och gamla trädgårdar.

Läs här om Osmo Bio VÄXTSTART

Världspremiär – bladgödsel till rosor

4 Januari 2016

GroGreen Feed & Shine Rosor garanterar att rosorna förblir friska, starka och motståndskraftiga gentemot kända bladsvampar.

Upplev världspremiären! Besök oss på branschmässan för florister och plantskolor 6 och 7 januari 2016 i Odense, Danmark. Odense Congress Center monter: 4505.

Läs här om GroGreen Feed & Shine Rosor…

Ecoturf AB söker ny personal

25 september 2015

Ecoturf AB söker ny personal i Sverige som kan sköta kontakten med nya och befintliga kunder. Vi behöver 1-2 personer med tidigare erfarenhet av försäljning och marknadsföring till den gröna branschen; golf, fotboll och handelsträdgårdar. Erfarenhet av linjering av bollplaner m.m. är en merit.

Det går bra att kontakta Jan Kjær Rasmussen på 073 301 51 00 eller via mail, jan@ecoturf.se, för ytterligare information. Rätt person erbjuds goda löne- och anställningsförhållanden, med en spännande produktportfölj och stor frihet i arbetet.

PRODUKTKATALOG 2015 – ONLINE-FLIP-VERSION

12 februari 2015

Ecoturfs RETAIL produktkatalog 2015 finns nu i online-flip-version. Miljöriktig trädsskötsel – vi erbjuder några av marknadens bästa produkter och lösningar.
Läs mer

Flytande gödselmedel – förpackningar i ny design

14 januari 2015

Flytande NPK-gödselmedel i 1 liters flaska – förpackningar i ny design omfattar komplett sortiment av flytande gödselmedel med tång.
Läs mer

Osmo – nyheter 2014

15 januari 2014

Osmo presenterar en spännande produktportfölj för 2014. Nyheterne omfattar en serie av jordprodukter – Premium och Basic, biologisk och organisk gödsel, Premium pinjebark samt mineralisk gödsel.
Läs mer

Utställningar, oktober

8 oktober 2012

Ecoturf AB ställer ut på Elmia Garden med Osmo och GroGreen 17-18 oktober 2012. Besök oss i monter: B 06:50.
Läs mer www.elmia.se

Osmo lanserar helt ny dansk och svensk webbplats

12 februari 2012

Osmo har lanserat en helt ny, dansk och svenskspråkig webbplats. Den nya webbplatsen, som bygger på den senaste tekniken, innehåller bl.a. Osmos omfattande produktprogram för organisk gödning och naturlig trädgårdsskötsel. Vi har lagt stor vikt vid att ge våra kunder god produktinformation och vid att inspirera trädgårdsägare att använda miljöriktiga produkter som ger dem större glädje och utdelning i trädgården.